Politica de confidentialitate

MUSETOIU FLORIN-BOGDAN PERSOANA FIZICA AUTORIZATA, denumita in continuare  FLORINMUSETOIU.RO,  respecta confidentialitatea oricaror date, informatii legate de utilizatorul inregistrat pe site, precum si a tranzactiilor efectuate de acestia, in conditiile si limitarile impuse de lege.

In conformitate cu prevederile Regulamentului General de Protecţie a Datelor (UE) nr. 679/ 2016 – RGPD sau Regulamentul, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, FLORINMUSETOIU.RO prelucreaza date cu caracter personal in scopuri legitime, cu respectarea principiilor mentionate in continuare.

Cine suntem

Prezentul website este proprietatea MUSETOIU FLORIN-BOGDAN PERSOANA FIZICA AUTORIZATA, Cod Unic de Inregistrare 34485377, Nr. Inmatriculare  F10/389/2015, e-mail office [at] florinmusetoiu.ro .

Cum protejam informatiile dumneavoastra

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza cu responsabilitate prin mijloace mixte (manuale si automate), cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea, integritatea, disponibilitatea, transparenta si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

De ce colectam informatii

In conformitate cu principiile Regulamentului si a legislatiei in vigoare, FLORINMUSETOIU.RO are obligatia de a prelucra cu responsabilitate datele personale care ii sunt furnizate.

FLORINMUSETOIU.RO foloseste datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

– Pentru personalizarea paginilor (de exemplu pentru afisarea continutului in limba selectata)

– Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.

– Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dumneavoastra.

– Pentru imbunatatirea securitatii accesului la serviciile oferite.

Confidentialitatea informatiilor

Nu dezvaluim informatii despre activitatea din cadrul site-ului nici unei terte persoane / entitati, cu exceptia institutiilor Statului Roman sau Comisiei Europene autorizate sa auditeze activitatea noastra.

Consimtamantul dumneavoastra

Utilizand site-ul nostru, sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate.

Utilizare cookie-uri

Colectam informatii nenominale de tip cookie-uri pentru a imbunatati experienta dumneavoastra in cadrul site-ului nostru.

Informatiile nenominale colectate sunt:

Browser-ul web

Sistemul de operare

Rezolutia dispozitivului

Limba browser-ului / sistemului de operare

Date si ora fiecarei actiuni

Adresa URL de referinta

Cuvinte cheie de referinta

Motoare de cautare de referinta

Pagina de intrare, pagina de iesire, pagini accesate

Timpul petrecut pe fiecare pagina

Erori generate in site

Cautari in cadrul site-ului web

Reguli privind accesarea site-ului

Utilizatorul accepta ca administratorul site-ului poate stabili reguli si limitari privind folosirea serviciilor. Accesarea serviciilor si a continutului anumitor sectiuni ale site-ului se realizeaza folosind numele de cont si parola.

Reclamatii si sesizari

In Romania institutia guvernamentala responsabila cu reglementarea protectiei datelor cu caracter personal se numeste Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, website www.dataprotection.ro , email anspdcp@dataprotection.ro