Alegerea serviciilor pentru nunta

Unul dintre cei mai importanti factori cand vine vorba de alegerea serviciilor de nunta este pretul. Pretul cameramanului de nunta sau al fotografului!

Cat costa "pachetul" ?!?! Cu aceasta intrebare suntem intampinati din start de absolut fiecare client in cautare de servicii de nunta sau botez, o intrebare legitima de altfel.

Avand in spate peste 15 ani de munca in domeniu filmarilor de nunti pot sa zic ca acest factor este in mare parte gresit. Adevarat ca nu oricine isi poate permite sa „arunce” 1000-2000 chiar 3000 euro pe serviciile de filmare / fotografie de nunta. Dar ce uita mirii de multe ori este ca aceste amintiri din ziua nuntii vor ramane pe veci! Impactul acestora fiind mai pronuntat odata cu trecerea timpului.

Nostalgia amplifica emotiile traite in trecut atunci cand revedem anumite momente din viata noastra dupa o perioada mai lunga de timp.
Multora li se pare mare pretul, „ne pare rau, dar este cu mult peste bugetul nostru”.

Stau si ma gandesc de ce unele cupluri aloca un buget minim pentru imortalizarea amintirilor! Cu scuzele de rigoare colegilor din industrie, dar sunt miri care nu accepta sa dea 100-200 euro in plus pentru un cameraman / fotograf premium  dar isi aloca acesti bani pentru orice alt aranjament sau alte servicii din ziua nuntii.

Oare atat de mult conteaza acele mici detalii incat sa renunti la serviciile de calitate din partea unui videograf / fotograf mai bun ?  Si chiar daca nu aveti banii la inceput, ganditi-va ca dupa eveniment veti avea o suma consistenta de bani, atunci e momentul in care va puteti permite servicii mai bune. Cu toate astea nu o faceti. De ce ?

Banii nu sunt investiti pentru o zi, sunt investiti pentru o amintire care va tine tot restul vietii voastre! Nu vreau sa intru in discutii de ce costa mult aceste servicii, au fost scrise multe articole pe tema asta, sunt multi factori: aparatura filmare / editare, experienta, taxe pentru legalitate, hosting site etc.

Tineti neaparat sa investiti bani in tot felul de chestii cu care sa impresionati lumea in ziua nuntii si cu toate astea uitati sa investiti in amintirea voastra! La urma urmei, asta conteaza peste ani, nu faptul ca tanti Georgeta de la tara a venit si a ramas masca de nu stiu ce lucru! Pentru tine atunci va conta amintirea care va ramane pe hartie sau pe video la ceea ce s-a intamplat.

Nu multe au fost cazurile in care mirii au ales servicii foarte ieftine iar apoi au regretat enorm alegerea. Prea putin, prea tarziu. Aveti mare grija in ce alegeti si cum alegeti serviciile de nunta ! Astfel de servicii ieftine le puteti gasi foarte usor pe Youtube sau OLX unde puteti face comparatie cu lucrari mai bune.  Ganditi-va bine daca pentru o suma mai mica sunteti dispusi sa sacrificati o amintire frumoasa si unica din viata dumneavoastra!

Recomandarea mea este sa vedeti intai ce se ofera, nu va luati dupa pretul cel mai mic, cantariti foarte bine calitatea serviciilor inainte de a alege. In cazul in care nu va permiteti initial acele servicii sa va ganditi daca dupa terminarea evenimentului nu cumva puteti sa mai suplimentati cumva bugetul acelor servicii. O zi in minus in luna de miere poate fi suficient cat sa acopere diferenta de pret! Asa puteti avea amintiri de calitate si sa va si distrati!

filmari nunti, cameraman nunta, videograf nunta, videografie de nunta, nunti, nunta, profesionist , botez

©2020 Florin Musetoiu – Film – Videografie de nunta

Florin Musetoiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *